rom|eng|rus 
Caută internet site Google
StartDespre OND ActivitatiParteneriIndicatoriDocumenteNoutatiAnunturiDespre droguri
Scopul OND

Analizarea datele neconfidenţiale prin prisma indicatorilor epidemiologici cu respectarea rigorilor Centrului European de Monitorizare a Drogurilor şi Dependenţei de Droguri (EMCDDA) contribuind la creşterea fiabilităţii datelor colectate despre abuzul şi traficul ilicit de droguri şi a comparabilităţii acestora.

Obiectivele OND

  1. Crearea şi menţinerea unui sistem informaţional naţional de monitorizare şi evaluare integrat, interministerial, funcţional, comprehensiv ce ar colecta informaţia de la sursă, ar supune-o procesării şi analizei cu generarea de informaţie fiabilă şi detaliată despre fenomenul drogurilor în Republica Moldova.

  2. Flexibilizarea bazelor politice şi ştiinţifice pentru măsurile  profilactice şi de control asupra fenomenului drogurilor în Republica Moldova.

  3. Consolidarea cooperării europene şi internaţionale în domeniul monitorizării şi evaluării problemelor abuzului şi traficului ilicit de droguri.

 

Acest site a fost elaborat cu suportul UE in cadrul programului de asistenta pentru prevenirea abuzului si traficului de droguri in Belarus, Ucarina si Moldova (Programul BUMAD), finantat de UE si co-finantat si implementat de PNUD Moldova

OBSERVATORUL NAŢIONAL PENTRU DRODURI
MD-2009, mun.Chişinău,  str.A.Cosmescu, 3
Tel: +373 (22) 73-96-78
Fax: +373 (22) 73-51-25
e-mail: drugs@monitoring.mednet.md